Recensioner

Våra recensioner från Google Reviews

  review rating 5  Vi är supernöjda! Jendrekson var professionella, lösningsorienterade, trevliga och hjälpsamma. Resultatet blev dessutom perfekt.

  thumb Rebecka Åman Wiberg
  2/08/2018

  review rating 5  Genomförde helrenovering av två badrum under våren. Vi är mycket nöjda med allt och resultatet är perfekt. Tog tre veckor per badrum. Noggrann och trevlig personal, tillmötesgående och lyssnade in våra önskemål. Vi rekommenderar varmt Jendrekson till er som ska renovera ert badrum.

  thumb Anni Bondesson
  5/27/2019

  review rating 5  3:e gången nu vi anlitat Jendrekson, har bara gott att säga!

  thumb Malin Nyrén
  9/17/2018

  review rating 5  Vi är jättenöjda med vårt nya badrum! Det blev totalrenoverat och tillbyggt för bastu och dusch. Jendrekson var kunniga, trevliga och bra på att hitta lösningar, och dessutom städade de noga efter varje dag. Alltså; våra varmaste rekommendationer!

  thumb Nils Akervall
  7/04/2018

  review rating 5  Fantastiskt fint bemötande från alla inblandade. Proffsigt, tillmötesgående och personligt. De mötte mina idéer och min design och kom med förslag som gjorde det än bättre. Mitt badrum blev en showstopper och jag är så glad att jag valde Jendreson:s som hantverkare.

  thumb Tobey K
  5/21/2018

  review rating 5  Jendrekson hjälpte mig att helrenovera ett gammalt badrum samt en tvättstuga. De gjorde ett suveränt arbete! Allt blev precis som jag ville ha det! Personalen var punktliga, noggranna och väldigt effektiva! Jag har inte sett någon som jobbat så hårt som personalen på Jendrekson. Mycket trevlig kontakt med chefen Piotr som är mkt kunnig! Jag är mycket imponerad! De höll avtalad budget och kom med bra förslag när vissa varor utgått. De ordnade ett nytt badrum och tvättstuga på cirka tre veckor. Rekommenderas vilken dag som helst!

  thumb Olle Rönn
  9/08/2018

  review rating 5  Väldigt trevliga och bra att ha och göra med, och bolla idéer med. Noggranna, proffsiga och hjälpsamma, och är måna om att små detaljer blir bra och som vi ville ha det. Vi är supernöjda med badrummet, som gjordes om helt från grunden och som blev ett enormt lyft sedan det förra. Ett stort plus för att de var supereffektiva, så att vi kunde flytta tillbaka innan julen trots att arbetet blev uppskjutet en del pga andra faktorer med vår bostad/bostadsområde (ej kopplat till deras badrumsarbete). Stor tumme upp.

  thumb Andreas Thilander
  1/21/2019

  review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Klart på utsatt tid. Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson.

  thumb Julia Grabka
  3/29/2018

  review rating 5  A great team with a high standard of quality work. Very happy with the work they did between the bathroom, laundry room and kitchen. No problems, just solutions.

  thumb casey duffy
  12/21/2017
Våra recensioner från Facebook

  review rating 5  Vi är supernöjda med renoveringen av duschrum +badrum! Rekommenderas varmt.

  thumb Nina Ekström
  2/07/2018

  review rating 5  Väldigt bra att ha att göra med. Service minded och lösningsorienterade.

  thumb Johan Folin
  1/12/2018

  review rating 5  Mycket trevliga att ha att göra med, verkligen serviceminded. Duktiga och noggranna. Rekomenderar varmt!🌟

  thumb Ylva Rosen
  2/07/2018