Recensioner badrumsrenovering Malmö och Lund

Recensioner på badrumsrenovering i Malmö och renovering av badrum i Lund och Skåne

    review rating 5  Mycket nöjd med renoveringen av mitt badrum efter vattenskada. Hela badrummet som var i dåligt skick gjordes om och blev snyggt och bra. Proffsigt utfört och bra bemötande. Snabba lösningar på problem som uppstod. Flexibla och ställde upp för att lösa allt på bästa sätt. Kan varmt rekommenderas.

    thumb Hillevi Ventura
    7/02/2020

    review rating 5  Vi är supernöjda med vår badrumsrenovering. Redan från början fick vi ett gott intryck av arbetsledaren Piotr - lyhörd och genuint intresserad. Vi har verkligen uppskattat den goda kommunikationen - snabb respons, bra info om när jobbarna ska komma och vad de ska göra, samt kommer med alternativ till lösningar när något oväntat dyker upp.

    thumb Patrik
    6/17/2020

    review rating 5  Liten badrumsrenovering. Utfördes professionellt, effektivt och blev väldigt fint. Bra kommunikation.

    thumb Marcus Fremer
    6/07/2020

    review rating 5  Jendrekson renoverade och byggde om ett av våra badrum och vi är fantastiskt nöjda med deras arbete! De var punktliga, svarade på frågor, snabba med återkoppling och de gjorde ett otroligt bra jobb med renoveringen. Dessutom höll de budget! Rekommenderas varmt!

    thumb Jenny Wiebelhaus
    3/27/2020

    review rating 5  Jendrekson renoverade och byggde om ett av våra badrum och vi är fantastiskt nöjda med deras arbete! De var punktliga, svarade på frågor, snabba med återkoppling och de gjorde ett otroligt bra jobb med renoveringen. Dessutom höll de budget! Rekommenderas varmt!

    thumb Jenny Wiebelhaus
    3/27/2020

    review rating 5  Jendrekson renoverade vårt badrum och vi kunde inte vara nöjdare! Skickligare hantverkare får man leta efter. Varje detalj i byggprocessen utfördes noga med en yrkesstolthet som imponerar. Ritningar och underlag följdes till punkt och pricka, och dök det upp problem utmed vägen kommunicerades de innan beslut fattades. Vi hade en extern besiktningsman som kontrollerade arbetet utmed hela vägen, som också var imponerad över noggrannheten i arbetet. Dessutom följdes tidsplan och priset blev enligt offert. Rekommenderas varmt!

    thumb Jenny Ekdahl
    1/30/2020

    review rating 5  Vi är fantastiskt nöjda med vårt badrum som Jendrekson renoverade snabbt, med hög kvalitet och med fin respons under hela renoveringen. Kan verkligen rekommendera AB Jendrekson!

    thumb Markus Johnsson
    1/23/2020

    review rating 5  Väldigt nöjd med hela processen, från bokning till färdigställande. Hög kvalitet på hela arbetet som gjordes inom avtalad tid. Väldigt tillmötesgående vid alla kontakter.

    thumb Per Jonson
    1/08/2020

    review rating 5  Är otroligt nöjd med denna firman. Tydlig offert som efterlevdes när det sedan kom till slutfakturan. Enormt proffsigt och tryggt bemötande med de anställda. Jobbade på snabbare än tidsplanen utan att tumma på kvalité och noggrannhet. Kan inte annat än rekommendera och lovorda! Är enormt nöjd med mitt badrum och upplevde Jedrekson som lyhörda i mina önskemål men med bra koll på gällande regler och försäkringar.

    thumb Jonathan Törnkvist
    7/01/2019

    review rating 5  Genomförde helrenovering av två badrum under våren. Vi är mycket nöjda med allt och resultatet är perfekt. Tog tre veckor per badrum. Noggrann och trevlig personal, tillmötesgående och lyssnade in våra önskemål. Vi rekommenderar varmt Jendrekson till er som ska renovera ert badrum.

    thumb Anni Bondesson
    5/27/2019

    review rating 5  Väldigt trevliga och bra att ha och göra med, och bolla idéer med. Noggranna, proffsiga och hjälpsamma, och är måna om att små detaljer blir bra och som vi ville ha det. Vi är supernöjda med badrummet, som gjordes om helt från grunden och som blev ett enormt lyft sedan det förra. Ett stort plus för att de var supereffektiva, så att vi kunde flytta tillbaka innan julen trots att arbetet blev uppskjutet en del pga andra faktorer med vår bostad/bostadsområde (ej kopplat till deras badrumsarbete). Stor tumme upp.

    thumb Andreas Thilander
    1/21/2019

    review rating 5  3:e gången nu vi anlitat Jendrekson, har bara gott att säga!

    thumb Malin Nyrén
    9/17/2018

    review rating 5  Jendrekson hjälpte mig att helrenovera ett gammalt badrum samt en tvättstuga. De gjorde ett suveränt arbete! Allt blev precis som jag ville ha det! Personalen var punktliga, noggranna och väldigt effektiva! Jag har inte sett någon som jobbat så hårt som personalen på Jendrekson. Mycket trevlig kontakt med chefen Piotr som är mkt kunnig! Jag är mycket imponerad! De höll avtalad budget och kom med bra förslag när vissa varor utgått. De ordnade ett nytt badrum och tvättstuga på cirka tre veckor. Rekommenderas vilken dag som helst!

    thumb Olle Rönn
    9/08/2018

    review rating 5  Vi är jättenöjda med vårt nya badrum! Det blev totalrenoverat och tillbyggt för bastu och dusch. Jendrekson var kunniga, trevliga och bra på att hitta lösningar, och dessutom städade de noga efter varje dag. Alltså; våra varmaste rekommendationer!

    thumb Nils Akervall
    7/04/2018

    review rating 4  Ett litet badrum där det var omöjligt att duscha har, med samma kvadratmeter, förvandlats till ett vackert badrum som känns rymligt, har bra förvaring och dessutom kan förvandlas till en duschhörna med vikbara dörrar. Fungerar perfekt! Jag upplever att arbetet utförts med stor noggrannhet. Arbetet har övervakats av besiktningsman som har godkänt alla regler som finns med våtrumsarbete. Jag är helnöjd! Bra prisvärt arbete och jag har ett rum som jag trivs i. Tack jendrekson!!

    thumb Karin Bergqvist
    6/22/2018

    review rating 5  Fantastiskt fint bemötande från alla inblandade. Proffsigt, tillmötesgående och personligt. De mötte mina idéer och min design och kom med förslag som gjorde det än bättre. Mitt badrum blev en showstopper och jag är så glad att jag valde Jendreson:s som hantverkare.

    thumb Tobey K
    5/21/2018

    review rating 5  Super trevliga och jätte duktiga! Renoverade ett badrum på 6kvm, fick väldigt mycket hjälp med bra tips för placering och fick bra förslag på bättre lösningar än vad jag hade tänkt på. Inga förseningar och lätta att kommunicera med. De ställde upp och löste problemen när en annan leverantör krånglade. Höll dessutom lägenheten väldigt snygg och städad under hela tiden. Kan varmt rekommendera dom för jag är super nöjd!!

    thumb Pernilla Mesch
    4/18/2018

    review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Klart på utsatt tid. Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson.

    thumb Julia Grabka
    3/29/2018

    review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson. Vi har redan bett om ytterligare ett renoveringsjobb.

    thumb Julia Grabka
    3/19/2018

    review rating 5  Vi är supernöjda! Jendrekson var professionella, lösningsorienterade, trevliga och hjälpsamma. Resultatet blev dessutom perfekt.

    thumb Rebecka Åman Wiberg
    2/08/2018

    review rating 5  Vi är väldigt nöjda! Ett badrum och uppförande av en vägg, allt har varit hur bra som helst. Våra varmaste rekommendationer!

    thumb Sara Gasslander
    12/22/2017

    review rating 5  A great team with a high standard of quality work. Very happy with the work they did between the bathroom, laundry room and kitchen. No problems, just solutions.

    thumb casey duffy
    12/21/2017

    review rating 5  AB Jendrekson gjorde badrummet njutbart. Älskar mitt nya badkar och kvaliteten på jobbet! Perfekt badrumsrenovering.

    thumb Stefan Films
    12/19/2017
Våra recensioner från Facebook

    review rating 5  Mycket trevliga att ha att göra med, verkligen serviceminded. Duktiga och noggranna. Rekomenderar varmt!🌟

    thumb Ylva Rosen
    2/07/2018

    review rating 5  Väldigt bra att ha att göra med. Service minded och lösningsorienterade.

    thumb Johan Folin
    1/12/2018

    review rating 5  Vi är supernöjda med renoveringen av duschrum +badrum! Rekommenderas varmt.

    thumb Nina Ekström
    2/07/2018