Recensioner

Våra recensioner från Google Reviews

  review rating 5  AB Jendrekson gjorde badrummet njutbart. Älskar mitt nya badkar och kvaliteten på jobbet! Perfekt badrumsrenovering.

  thumb Stefan Films
  12/19/2017

  review rating 5  Väldigt trevliga och bra att ha och göra med, och bolla idéer med. Noggranna, proffsiga och hjälpsamma, och är måna om att små detaljer blir bra och som vi ville ha det. Vi är supernöjda med badrummet, som gjordes om helt från grunden och som blev ett enormt lyft sedan det förra. Ett stort plus för att de var supereffektiva, så att vi kunde flytta tillbaka innan julen trots att arbetet blev uppskjutet en del pga andra faktorer med vår bostad/bostadsområde (ej kopplat till deras badrumsarbete). Stor tumme upp.

  thumb Andreas Thilander
  1/21/2019

  review rating 5  Fantastiskt fint bemötande från alla inblandade. Proffsigt, tillmötesgående och personligt. De mötte mina idéer och min design och kom med förslag som gjorde det än bättre. Mitt badrum blev en showstopper och jag är så glad att jag valde Jendreson:s som hantverkare.

  thumb Tobey K
  5/21/2018

  review rating 5  Vi är jättenöjda med vårt nya badrum! Det blev totalrenoverat och tillbyggt för bastu och dusch. Jendrekson var kunniga, trevliga och bra på att hitta lösningar, och dessutom städade de noga efter varje dag. Alltså; våra varmaste rekommendationer!

  thumb Nils Akervall
  7/04/2018

  review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Klart på utsatt tid. Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson.

  thumb Julia Grabka
  3/29/2018

  review rating 5  Super trevliga och jätte duktiga! Renoverade ett badrum på 6kvm, fick väldigt mycket hjälp med bra tips för placering och fick bra förslag på bättre lösningar än vad jag hade tänkt på. Inga förseningar och lätta att kommunicera med. De ställde upp och löste problemen när en annan leverantör krånglade. Höll dessutom lägenheten väldigt snygg och städad under hela tiden. Kan varmt rekommendera dom för jag är super nöjd!!

  thumb Pernilla Mesch
  4/18/2018

  review rating 5  A great team with a high standard of quality work. Very happy with the work they did between the bathroom, laundry room and kitchen. No problems, just solutions.

  thumb casey duffy
  12/21/2017

  review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson. Vi har redan bett om ytterligare ett renoveringsjobb.

  thumb Julia Grabka
  3/19/2018

  review rating 5  Genomförde helrenovering av två badrum under våren. Vi är mycket nöjda med allt och resultatet är perfekt. Tog tre veckor per badrum. Noggrann och trevlig personal, tillmötesgående och lyssnade in våra önskemål. Vi rekommenderar varmt Jendrekson till er som ska renovera ert badrum.

  thumb Anni Bondesson
  5/27/2019
Våra recensioner från Facebook

  review rating 5  Mycket trevliga att ha att göra med, verkligen serviceminded. Duktiga och noggranna. Rekomenderar varmt!🌟

  thumb Ylva Rosen
  2/07/2018

  review rating 5  Väldigt bra att ha att göra med. Service minded och lösningsorienterade.

  thumb Johan Folin
  1/12/2018

  review rating 5  Vi är supernöjda med renoveringen av duschrum +badrum! Rekommenderas varmt.

  thumb Nina Ekström
  2/07/2018