Recensioner

Våra recensioner från Google Reviews

    review rating 4  Ett litet badrum där det var omöjligt att duscha har, med samma kvadratmeter, förvandlats till ett vackert badrum som känns rymligt, har bra förvaring och dessutom kan förvandlas till en duschhörna med vikbara dörrar. Fungerar perfekt! Jag upplever att arbetet utförts med stor noggrannhet. Arbetet har övervakats av besiktningsman som har godkänt alla regler som finns med våtrumsarbete. Jag är helnöjd! Bra prisvärt arbete och jag har ett rum som jag trivs i. Tack jendrekson!!

    thumb Karin Bergqvist
    6/22/2018

    review rating 5  Fantastiskt fint bemötande från alla inblandade. Proffsigt, tillmötesgående och personligt. De mötte mina idéer och min design och kom med förslag som gjorde det än bättre. Mitt badrum blev en showstopper och jag är så glad att jag valde Jendreson:s som hantverkare.

    thumb Tobey K
    5/21/2018

    review rating 5  Är otroligt nöjd med denna firman. Tydlig offert som efterlevdes när det sedan kom till slutfakturan. Enormt proffsigt och tryggt bemötande med de anställda. Jobbade på snabbare än tidsplanen utan att tumma på kvalité och noggrannhet. Kan inte annat än rekommendera och lovorda! Är enormt nöjd med mitt badrum och upplevde Jedrekson som lyhörda i mina önskemål men med bra koll på gällande regler och försäkringar.

    thumb Jonathan Törnkvist
    7/01/2019

    review rating 5  Mycket gott resultat! Badrummet blev precis som vi ville ha det! Trevligt bemötande. Noggranna och ordningssamma. Kan varmt rekommendera Jendrekson. Vi har redan bett om ytterligare ett renoveringsjobb.

    thumb Julia Grabka
    3/19/2018

    review rating 5  Genomförde helrenovering av två badrum under våren. Vi är mycket nöjda med allt och resultatet är perfekt. Tog tre veckor per badrum. Noggrann och trevlig personal, tillmötesgående och lyssnade in våra önskemål. Vi rekommenderar varmt Jendrekson till er som ska renovera ert badrum.

    thumb Anni Bondesson
    5/27/2019

    review rating 5  Jendrekson hjälpte mig att helrenovera ett gammalt badrum samt en tvättstuga. De gjorde ett suveränt arbete! Allt blev precis som jag ville ha det! Personalen var punktliga, noggranna och väldigt effektiva! Jag har inte sett någon som jobbat så hårt som personalen på Jendrekson. Mycket trevlig kontakt med chefen Piotr som är mkt kunnig! Jag är mycket imponerad! De höll avtalad budget och kom med bra förslag när vissa varor utgått. De ordnade ett nytt badrum och tvättstuga på cirka tre veckor. Rekommenderas vilken dag som helst!

    thumb Olle Rönn
    9/08/2018

    review rating 5  3:e gången nu vi anlitat Jendrekson, har bara gott att säga!

    thumb Malin Nyrén
    9/17/2018

    review rating 5  AB Jendrekson gjorde badrummet njutbart. Älskar mitt nya badkar och kvaliteten på jobbet! Perfekt badrumsrenovering.

    thumb Stefan Films
    12/19/2017

    review rating 5  Vi är supernöjda! Jendrekson var professionella, lösningsorienterade, trevliga och hjälpsamma. Resultatet blev dessutom perfekt.

    thumb Rebecka Åman Wiberg
    2/08/2018
Våra recensioner från Facebook

    review rating 5  Mycket trevliga att ha att göra med, verkligen serviceminded. Duktiga och noggranna. Rekomenderar varmt!🌟

    thumb Ylva Rosen
    2/07/2018

    review rating 5  Vi är supernöjda med renoveringen av duschrum +badrum! Rekommenderas varmt.

    thumb Nina Ekström
    2/07/2018

    review rating 5  Väldigt bra att ha att göra med. Service minded och lösningsorienterade.

    thumb Johan Folin
    1/12/2018