Inför badrumsrenovering

Inspiration inför badrumsrenovering i Skåne

Bra inspirerande utställningar när du ska renovera badrum i Malmö. Psst! Handlar du på dessa ställen genom oss fixar vi leverans och rabatt! Meddela i butiken att varorna ska faktureras AB Jendrekson.

Golvpoolen

Kakelcentralen

Svenska kakel

Interni Kakelstudio 

Konradssons

Bra inspirerande utställningar när du ska renovera badrum i Lund. Psst! Handlar du på dessa ställen genom oss fixar vi leverans och rabatt! Meddela i butiken att varorna ska faktureras AB Jendrekson.

Lunds Kakelvaruhus

Lindströms i Lomma

Billig keramik och badrumsporslin för din badrumsrenovering i Skåne – Här kan vi inte erbjuda rabatt.

Bauhaus-Malmö och Löddeköpinge

Hornbach i Arlöv

Billig badrumsrenovering, bra samarbete = bra pris

Ibland får vi frågan om man som kund kan göra något själv för att få ner priset på badrumsrenovering.

Ja det kan man! Här är några generella tips på billig badrumsrenovering:

En större renovering som badrum eller kök innebär att man som beställare tar risker och utelämnar sig i entreprenörens händer. Men även entreprenör tar risker. Arbetet kan bli besvärligt och olönsamt. Om man som beställare vill få ner priset på ett jobb är det ingen nackdel att få entreprenören att verkligen vilja ha jobbet och se potential till ett gott samarbete vid första mötet. Det kan röra sig om 10-30% av ordersumman om rätt sorts kemi uppstår vid offertmötet. Följande är då tror vi viktigt:

  1. Genomtänkt plan på vad man vill ha gjort. Det vill säga veta var väggar ska stå, hur man vill ha belysningen, var avlopp och rör ska dras. Det är ingen nackdel att man vill utarbeta denna plan gemensamt (man lovar att engagera sig i skisser och beskrivningar).
  2. Färdiga förslag. Det är ofta inget större problem att kunden inte vill ha en standardlösning på t.ex. en duschvägg, men det kan vara ett problem om man inte exakt vet hur den speciella situationen ska lösas och var produkten ska beställas.
  3. Hjälp med vissa moment. Vill man spara så mycket som möjligt och är inte rädd för att hugga i, kan man hjälpa till med t.ex. bortforsling av skräp eller målning av taket och karmar. Det är också till stor hjälp att man tänker på skydd av möbler, golv och dammslussar. Om man tydligt säger att man fixar alla dessa moment (skräp, skydd, karmar och taket) kan priset på ett badrum sänkas med ca 2000-3000 kr.
  4. Tid för genomförande. Januari och februari brukar vara ”rabattmånader” vid badrumsrenoveringar. Jobben tenderar att vara färre och konkurrensen om kontrakten större. Planera din badrumsrenovering till vinter och tidig vår!
Se exempel på badrumsrenovering i Skåne 2017
Renovera badrum på ett säkert sätt och till ett rimligt pris! Hör av dig till AB Jendrekson. Beskriv dina önskemål i vårt kontakt-formulär, maila (info@jendrekson.se) eller ring! (072 2021335)